Vi hadde bare lyst til å fortelle deg at vi nå har tatt imot vår første familie fra Ukraina!

Mange flyktningfamilier i England har blitt uten bosted, etter at flere britiske vertsfamilier har valgt å ikke fortsette ordningen som startet høsten 2022, hvor de kunne huse ukrainske flyktninger i sine egne hjem for en 6-måneders periode.

I samarbeid med lokale myndigheter har vi nå tatt imot vår første familie – mor og datter fra Ukraina. Prosjektet Sackville Residence i Sør-England har nylig blitt satt i drift, og vi er svært glade for å kunne tilby en 2-roms leilighet til familien. Vi ser frem til muligheten for å kunne huse flere familier fra Ukraina i tiden som kommer.

Vanligvis gir våre prosjekter bolig til britiske hjemløse og vanskeligstilte. Vi kjøper opp eiendommer, som utvikles til boliger, og henter inn kapital til dette formålet via våre eiendomsobligasjoner. Leieinntektene garanteres av lokale myndigheter. Dette gir deg muligheten til å få god avkastning på dine penger, samtidig som du hjelper trengende til et tryggere og bedre liv.

Hvis du har lyst til å vite mer om dette, så tar vi gjerne en prat med deg. Du finner et tidspunkt som passer her: https://tidycal.com/vitaeinvestments/eiendomsobligasjoner