2023 er godt igang med flere nye prosjekter allerede igangsatt.

I denne nyhetsoppdateringen serverer vi derfor noen smakebiter på disse – i ulike faser.

Sackville Residence er i drift

Sackville Residence i Bexhill-on-Sea er nå langt på vei ferdig, med 8 av 13 enheter/leiligheter fullført og allerede utleid. Det gjenstår utskiftning av vinduer, samt noe arbeider i de resterende enhetene.

Toppleiligheten vil få en ny og forbedret planløsning som gir et ekstra soverom, og nye vinduer var også på høy tid. Undertegnene våget seg ut på stilasen for å ta en kikk, og som du vil se i bakgrunnen på bildet under, er disse i svært dårlig forfatning og definitivt modne for utskiftning:

Når vi først har stilase er på plass, benytter vi også muligheten til å vedlikeholde og male fasaden, som – hvis været er med oss – kan starte mot slutten av mars måned.

Videre gjenstår oppgradering av den siste store leiligheten, som vil gi fire romslige rom med delt kjøkken og bad.

Video av de fullførte arbeidene så langt finner du her:

 

Sackville Residence har et ytterligere og veldig spennende potensiale, da helt nylig har kjøpt bruksretten til første etasje i bygget ved siden av. Eiendommen inkluderer et stort areal på baksiden, som er godt egnet til etablering av rullestol- tilpassede boenheter på bakkeplan. Mer om dette kommer i fremtidige nyhetsoppdateringer!

 

Byggearbeidene i Cavendish Residence har startet

Et nytt skudd på stammen er Cavendish Residence i Eastbourne. Dette er en relativt liten eiendom som vi få fem boenheter med egne bad, samt et felles kjøkken.

Mindre eiendommer betyr ofte litt enklere forhold, og kan være godt egnet til å huse individer av kun samme kjønn. Vi er i diskusjon med lokale myndigheter i Eastbourne kommune om dette kan benyttes som en ‘female only’ eiendom, dvs ingen menn vil ha adgang. Mange kommuner mangler tilstrekkelig antall slike steder, som ofte er en viktig forutsetning for mange klienter til å komme seg gjennom en vanskelig periode i livet.

Albert Residence er siste skudd på stammen

Vi utstyrer denne eiendommen med våre vanlige “teknologi-pakke”, som inkluderer overvåkningskameraer, elektroniske dørlåser og adgangskontroll, samt sensorer som styrer temperatur og oppvarming.

Hva med fremtidsutsiktene? Bli med på digitalt foredrag!

Som vi også har nevnt i tidligere utsendelser, mener vi fortsatt at fremtidsutsiktene for Vitae Investments og våre prosjekter er gode, på tross av litt vaklende verdensøkonomi og globale utsikter. Denne vurderingen er basert på en rekke faktorer som påvirker selskapet både positivt og negativt, men vi vurderer summen av disse som fordelaktig.

Denne vurderingen er for omfattende til å presentere i et nyhetsbrev, og vi har derfor laget et digitalt foredrag som belyser disse tingene i mer detalj. Enten du er eksisterende kunde som ønsker litt dypere innsikt i dette, eller sitter litt på gjerdet og er usikker på om tidspunktet er rett for å investere hos oss, så vil du finne mye nyttig informasjon i dette foredraget.