Hva gjør oss forskjellige

Vitae Investments er ikke som alle andre. Våre prosjekter har en høy grad av sosial ansvarlighet, og dette er også nøkkelen til våre prosjekters unike robusthet i tøffe tider…

  • Fast rente – Våre eiendomsobligasjoner gir deg fast rente på 5-8% avhengig av investert beløp. Ingen tegningsgebyrer. Ingen administrasjonsgebyrer. Ingen utbetalingsgebyrer.
  • Månedlig utbetaling – Som kunde nyter du godt av månedlige utbetalinger. Du mottar det samme faste beløpet hver måned. Sparing eller forbruk? Begge? Du bestemmer.
  • God sikkerhet – Som kunde vil du alltid få den avtalte renten. Variasjonen i avkastningen i våre prosjekter dekkes av utbyggeren. Som sikkerhet får du pant i selskapets eiendeler.


LES MER

Hvordan virker det – på 2 minutter

Eiendomsobligasjoner med 5-8% fast rente

Hva sier våre kunder

Jeg hadde ikke kunnskap og trygghet nok til å sette sparepengene mine i fond, men den garanterte renten som Vitae Investments gir, gjorde at jeg turte å satse her. Utbetalingene hver måned gir meg en kjærkommen ekstra inntekt. Investeringene de gjør i bolig for hjemløse er også etter mitt hjerte!
Åse H
Åse Hpensjonist
Jeg fikk penger i arv og har samtidig et fri-år uten inntekt. Jeg jobber nå som frivillig i ulike ideelle organisasjoner i inn- og utland. Istedet for å bare bruke av arven, valgte jeg å plassere pengene hos Vitae Investments. Renten dekker selvfølgelig ikke alle mine utgifter, men er et kraftig bidrag! Dessuten er det et etisk godt valg i og med at pengene mine også brukes til å hjelpe andre.
Ann Christin S.
Ann Christin S.lærer / hjelpearbeider
Å være liten økologisk gårdbruker er ikke alltid like enkelt økonomisk, og jeg måtte tidligere ta ekstravakter for å spe på hverdagsøkonomien. Men 8% rente på sparepengene mine bidrar veldig godt til at jeg får litt mer tid til meg selv og kan nyte livet.
May Elizabeth
May Elizabethøkologisk bonde

Scroll to Top