Når det gjelder investering i en eiendom, er modulhusene et godt alternativ å vurdere. Det er et populært system i Skandinavia og Nord-Amerika for å være en høy kvalitet og billig type struktur og begynner å få grep i Storbritannia. Så i stedet for å bruke alle dine hardt opptjente penger på BTL og HMO, håndtere leietakere eller snu konvensjonelle eiendommer, hvorfor ikke gå modulært? Det er flere grunner til å investere i modulære byggeprosjekter.

Tid er penger (redusert tid til ferdigstillelse)

Som utvikler eller investor er tidslinjen og prosjektledelsen de viktigste differensierende faktorene. Tradisjonell konstruksjon tar over seks til atten måneder å fullføre, mens et modulhus kan reises betydelig kortere tid.

I en by hvor det tar tid å bygge ting, er alt du kan gjøre for å fremskynde prosessen uten å ofre kvaliteten ekstremt fordelaktig. Ved å bruke modulær konstruksjon blir prosessen mer strømlinjeformet. Så mens siden blir satt opp, bygges modulene på fabrikken.

Bortsett fra at byggeplanene er kortere, reduserer de faste kostnadene produsenten gir risikoen for utvikleren og investoren betydelig. Kostnaden er mer forutsigbar siden prosessen strømlinjeformes med større koordinering, færre avfall og reduserte feil – og fast leveringsdato.

Raskere behandlingstid<

Raskere snuoperasjon er en av de største fordelene med modulkonstruksjon. For investoren betyr den raskere snuoperasjonen tilsvarende fortjeneste på halvparten av tiden. I teorien kan du gjøre dobbelt så mange prosjekter i løpet av et år og øke avkastningen massivt. Modulær konstruksjon gir høy kvalitet på hjemmet og rask behandlingstid som har hjulpet utviklere og investorer i Storbritannia. Det revolusjonerer byggesektoren og viser at kjøpere tiltrekkes av de mange fordelene med bærekraftig levebrød, moderne materialer og enda lavere kostnader – uten å bekymre seg for den kompromitterte kvaliteten.

Bedre kvalitet

Et modulært hjem er ofte mer sofistikert enn et tradisjonelt hjem bygget av murstein og mørtel. Først og fremst er det hundrevis av design å velge mellom, og du mister ikke fleksibiliteten ved å gå modulært. I løpet av prosessen kan du legge til alternativer som ekstra utsalgssteder, oppgradere gulv eller endre layout og spesifikasjoner. Når modulene er installert, vil ingen kunne se forskjellen i forhold til et tradisjonelt hus. Og fordi modulene er bygget innendørs, utsettes ikke materialene for hardt vær. Og snarveier og håndtak fra håndverkere er praktisk talt en saga blott …

Færre forsinkelser og forbedret logistikk

Modulær konstruksjon reduserer det største problemet med midlertidig lagring av byggematerialer. Ettersom enhetene ankommer 95% komplette på selve stedet på avtalt dato, trenger ikke materialet å plasseres på det åpne området.

På samme måte vil ledelse og koordinering ikke forårsake store forsinkelser eller påvirke andre prosjektfaser som ellers må omlegges. Modulprodusenten vil håndtere disse prosessene effektivt og resultere i en jevn byggeprosess.

Redusert samfunnspåvirkning

Tradisjonell utvikling kan ha en betydelig belastning for de nærmeste omgivelsene. Det produserer avfall, støy, gjørme og støv som er uønsket for mennesker som bor i samfunnet. I noen tilfeller vil planmyndighetene innføre begrensninger som ikke bare vil øke prosjektkostnadene, men også komplisere hele byggemetoden.

Bortsett fra forsendelse og installasjon av moduler, reduserer konstruksjon utenfor stedet samfunnene som lider av uønsket forurensning, støy og avfall.

Bærekraftig og miljøvennlig (økt popularitet)

Mange huseiere reparerer eller bygger om for å holde eiendommene i god stand. I noen tilfeller gjenoppbygger folk hjemmene sine for å løse strukturelle problemer eller håndtere skadedyr og mugg.

Materialer som brukes i modulære konstruksjonsmetoder er generelt mer miljøvennlige. De vanligste materialene som brukes til moduler inkluderer tømmer eller stål til rammen og gips for paneler. Andre enheter er bygget med CLT-paneler som er lettere og lettere å installere enn gips. Disse er designet for å ha høy motstand mot værforhold, fuktighet og muggsopp. Og på grunn av disse faktorene blir modulæren lett å lappe og reparere.

Oppsummering

På samme måte som alle andre eiendomsinvesteringer er det en risiko knyttet til å investere i modulære, og oppnådde resultater vil variere fra investor til investor. Det er imidlertid en god sjanse for at modulhusets verdi vil sette pris over tid, ettersom moderne materialer, design og miljøvennlighet blir stadig mer populære, og til slutt påvirker verdiene til eiendommer bygget på denne måten.

Vitae Investments kan hjelpe deg med å utforske investeringsmuligheter som drar nytte av fordelene nevnt ovenfor.